|
פתח דבר | ד"ר רות אסטרין |
4 |
|
הקדמה | פרופ' איתמר גרוטו |
5 |
|
פרק 1 | איכות האוויר |
7 |
|
פרק 2 | איכות אוויר הפנים |
15 |
|
פרק 3 | עשן טבק סביבתי |
19 |
|
פרק 4 | גורמים כימיים במי השתייה |
25 |
|
פרק 5 | חומרי הדברה |
31 |
|
פרק 6 | מזהמי מזון כימיים |
39 |
|
פרק 7 | כימיקלים במוצרי צריכה |
45 |
|
פרק 8 | ניטור ביולוגי |
49 |
|
פרק 9 | אסבסט |
55 |
|
פרק 10 | קרינה בלתי מיננת |
59 |
|
פרק 11 | שינויי אקלים |
65 |
|
פרק 12 | מדדים ומגמות בבריאות וסביבה |
71 |
|
סיכום והמלצות | ד"ר לינדה בירנבאום |
79 |
|
תודות |
83 |


