Table of Contents Table of Contents
Next Page  34 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 34 / 48 Previous Page
Page Background

2017

יוני

עלונדון

26

סגנון

ש

בוע הפיקניק הלאומי,

, הוא

16-25/6־

שייחגג ב

סיבה טובה לארוז סלסלה

עמוסה בכל טוב ולצאת

אל הפארק הקרוב. במקום

לקנות הכל בסופר, אפשר בתוך כמה דקות

להרכיב ארוחה טעימה. כל מה שצריך זה

ירקות חתוכים וחבילת קרקרים, לחם או

נאצ'וס, ולטבול אותם בשלושת המטבלים

הבאים, שהם טעימים וקלים להכנה.

טפנד זיתים

חומרים:

גרם זיתים שחורים מגולענים

200

שיני שום קלופות

2

יחידות עגבניות מיובשות

5

חופן פטרוזיליה טרייה

חופן בזיליקום טרי

כפית צ׳ילי גרוס

¼

מ״ל שמן זית

100

אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים יחד את כל החומרים מלבד

שמן הזית ומוסיפים בהדרגה תוך כדי טחינה את

שמן הזית עד לקבלת משחה אחידה.

גוואקמולי

חומרים:

אבוקדו בשלים וקלופים ללא הגלעין

3

בצל אדום קצוץ דק

½

עגבניות מיובשות קצוצות דק

5

כפות שמן זית

3

כפות מיץ לימון סחוט טרי

5

פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ דק

½

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

בקערה מועכים את האבוקדו למחית חלקה.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

סלסת עגבניות רעננה

חומרים:

עגבניות קלופות

4

שיני שום

2

מיץ מלימון אחד

חופן נענע (רק עלים)

כפות שמן זית

3

מלח לפי הטעם

צ׳ילי נקי מגרעינים

1

אופן ההכנה:

במעבד מזון טוחנים את כל החומרים יחד עד

לקבלת מטבל בהיר וחלק.

//

בתיאבון!

אמיר בטיטו הוא שף פרטי העורך אירועים

*

, החל

24/7

ללקוחות פרטיים. בתאריך

, הוא יעביר סדנה להכנת ארוחות

11:00־

מ

בוקר ישראליות. לפרטים נוספים:

www.jw3.org.uk/event/israeli-breakfast

במקום ממרחים בטעם של מקרר: כך תכינו מטבלים טריים ביתיים לפיקניק

טבילת קיץ

אמיר בטיטו

מתכונים //

Tel: 0208 497 4622

international

www.auracall.com/israel

דבלבהקדלינפיצחמלארשילתוחיש

£0.005