Next Page  52 / 64 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 52 / 64 Previous Page
Page Background

12.05.17 |

ט"ז אייר תשע"ז

| 256

גליון

שביעי

| 52

orreut@gmail.com לה

ערות, הארות והמלצות על מסעדות:

………

אור רייכרט

החבר י ם של ר י י כרט

אלביס חזור הביתה

בפאב אמריקאי בתל אביב, רייכרט גילה שהוא לא צריך דבר מלבד בשר טוב,

בירה קרה, ואוהדים ששואגים שמות של גויים שרצים אחרי כדור

מייקספלייס

14

רחוב הארבעה

תל אביב

12:00-02:00 :'

א'-ה

21:00-02:00 :

מוצ"ש

כשרות:

רבנות תל אביב

סולם רייכרט

בר אמריקאי של ספורט,

הופעות חיות ומנות ענקיות

כוסו

כיסאו

מהונדס טוב, ומחשמל

במידה

כיסו

טיפה מעל הממוצע

כעסו

מי אוכל קינוחים כאלו?

חוסו עלינו!

לנצור

יש את אותו הדבר

בירושלים

כשאומרימ אוכל אמריקאי, אני חושב על אל

בי , שמת על הא לה מדיאטה של נדביצ' חמאת

בוטנימ, בננה וחטיפ מאר , מטוגנימ בשמנ עמוק.

אבל זה לא מדויק. לאמריקאימ יש תרבות אוכל

ענפה, ולכל אזור יש את המאכלימ המיוחדימ שלו.

נכונ שהמ אוהבימ את זה שמנ, מתוק ובשרי, אבל

יש פנינות שהמ דלו מה ביבה ומעצמ היותמ חברת

מהגרימ. הטק מק , הקייג'ינ, המיד-וו ט וכו'.

אז חיפשתי מקומ לשבת עמ אבא על איזו בירה

טובה, והחלטנו לבדוק את 'מייק פליי ' ברחוב

הארבעה בתל אביב, אחיו הכשר של ה'מייק פליי '

על הרברט מואל.

הופתענו לגלות שיש שידור חי של ליגת האלו

פות, )כי אני ו פורט זה לא(, והמקומ מפוצצ

באוהדי אייאק ששאגו משמחה בכל אחד מארב

עת הגולימ של הקבוצה 'היהודית' )מקווה שאני לא

כותב שטויות(. אז האווירה היתה מחשמלת, ביחוד

שהיינו עמ המנצחימ.

המייק פליי צועק מכל עבר 'אני פאב- פורט

אמריקאי!!', כשבייב רות' על פו טר ענק מאחורי

המוזג.

התיישבנו לנו על הבר, ועיינו בתפריט.

התפריט ענק. כמעט לא מידתי. אבל מנחמ, הב

רמנ החביב ה ביר לנו שיש מנות חדשות, וכדאי

לנו לנ ות אותנ.

לא התווכחנו.

אני התחלתי עמ חצי ליטר גולד טאר אנפילטרד

מחבית, ואבא לקח הוגרדנ, גמ כנ מחבית.

אחרי גול ושאגות שגרמו לנו לשפוכ חצי מהבי

רה, הגיעו המנות הראשונות:

(, טאקו עמ חזה

₪ 58)

צ'ילי בשר טחונ פיקנטי

.(₪ 32)

עופ ו לט וקארי וור ט

מהטוב למעולה: הצ'ילי היה נחמד מאוד. נאצ'ו

לטבילה היו פריכימ ומיוחדימ, והבשר הפיקנטי היה

כיפי לנשנוש. ח ר היה עומק, אבל יופי של מנה

ליד הבירה.

הנקניקיה הענקית, שאמורה היתה להיות מעגל

נמוכ ורוד שעושה 'אוינק' אבל מטעמי כשרות

היתה מ תמ עגל, היתה ע י ית ונחמדה, וקטשופ

הקארי נתנ לה יופי של קיק.

אבל מעל כולמ, המנה שהכי לכלכה אותי בערב

הזה - הטאקו . מטורטיות רכות, שאתה אמור

להנד לצורת פיתה פתוחה והכל נוזל ומתערבב,

ואתה רוצה עוד בי ומקווה שאפ אחד לא מ תכל,

אבל לא אכפת לכ כי זה כל ככ טעימ. שמח.

לעיקריות, אבא ואני התפצלנו.

(, ואבא

₪ 72)

אני לקחתי המבורגר בנו ח הוואי

.(₪ 89)

ירד על נדביצ' שלושה בשרימ

שניהמ היו טובימ, ענקיימ, מפוצצימ, ע י יימ,

וכל מה שאתה רוצה לעשות זה להטביע יגונכ ב

נדביצ'. אבל ההמבורגר לקח בענק.

למה? כי המונ פלפל חלפיניו חריפ עמ טי

רה לפנימ של אננ )!!!(, מיצ בשר שעוטפ את

הכל, ושלוק של בירה קרה ואוהדימ של אייאק

ששואגימ שמות של גויימ שרצימ אחרי כדור. מה

עוד צריכ בנאדמ בחיימ?

ה נדביצ' של אבא הורכב מחזה עופ, פ טרמה אווז

וקורנדביפ. מאוד כבד, למרות הקלילות של כל אחד

מהמ. טעימ, אבל כבד. נשנשתי בכיפ כל אחד בנפרד.

ל יומ לקחנו את המנה הכי אמריקאית-אלבי

פר לית שנתקלתי בה בחיימ - 'קינוח האק ט

רימ של מייק' - לחמניית המבורגר עמ שומשומ

ממותקת ומטוגנת עמ אננ וקצפת, שצריכ עוד

לבלב בשבילה. או להיות אמריקאי.

צילום: גליה אבירם