Next Page  34 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 34 / 48 Previous Page
Page Background

24.02.17 |

כ"ח שבט תשע"ז

| 246

גליון

שביעי

| 34

orreut@gmail.com לה

ערות, הארות והמלצות על מסעדות:

………

אור רייכרט

החבר י ם של ר י י כרט

אחותי הקטנה

רייכרט לקח את אחותו הקטנה לגלות שרעננה היא לא רק רחוב אחוזה. במסעדה איטלקית

הם דגמו פסטות מושלמות שנעשות במקום ומחבת רותחת של לזניה פתוחה

פסטה קורטה

רעננה

1

העמל

א'-ה':

11:45-15:00

19:00-22:30

כשרות:

רבנות רעננה

סולם רייכרט

מסעדה איטלקית כאילו

פשוטה עם כמה קלפים

בשרוול

כוסו

כיסאו

רומנטי פשוט.

מוסיקה מעולה

כיסו

סביר ביותר

כעסו

המיקום. לא יודע, מרגיש

לי לא נכון המיקום

לנצור

את אחותי המהממת

כמו כל מי שנחשפ לרעננה, אני מכיר את רחוב

'אחוזה'. מעבר לזה, אינ לי ממש מושג.

אז כשפתחתי מפה לראות איפה המ עדה 'פ טה

קורטה', הרגשתי קצת לא נעימ בשבילה שהיא בא

זור תעשיה. חבר הרגיע אותי שזה בבה, והזמנתי

את הדר. אחותי הקטנה.

אחרי כמה יבובימ שהיא עשתה בשביל למצוא

את המקומ, בניגוד להוראות הווייז, היא חנתה על

אחד המו כימ ונכנ נו. באמת שהמיקומ לא ברור.

על שדרת מו כימ מחד, ומול כל מיני קניונימ

מאידכ. לא יודע מה לחשוב על זה. אבל אמ בנט גר

פה, אז נראה לי ב דר.

המקומ עצמו בנוי בקונ פט של מ עדה איטלקית

פשוטה. משהו שאמור לקחת אותכ לרחובות נאפו

לי. המפות המשובצות, אור עמומ, וילונות ותמונות

של פחמימות על הקירות )למה?(.

מוזיקת ג'אז של קאברי פופ הנעימה בכיפ את

האווירה, והצלחנו להיכנ לתוכ האשליה החביבה

ש'פ טה קורטה' מנ ה להכני אותכ.

אז לפני שמתחילימ, אני אזיז את הפיל שבאמצע

החדר, אחותי. לא שהיא פיל, הנ שהיא עברה לפני

קצת יותר משנה. לאחר הלידה נפלה עליה מחלה

אוטואימונית שנקראת 'גיליאנ-ברה'. לאחר חודשימ

ארוכימ של שיתוק, שיקומ וכו', היא לאט לאט חזרה

לעצמה, בעיקר בזכות תפילת רבימ. לה ולבתה שלומ.

המקומ מתגאה בפחמימות שלו בענק, וזה משמח

אותי. כשעושימ פ טה טריה, ופיצה עמ שפה משלה,

צריכ לצעוק את זה, אינ מ פיק מקומות שמכינימ את

הפ טה שלהמ לבד. ממוקדימ בשלל מיני בצקימ ושי

לובמ בגבינות ו/או שמנ זית וכל טוב הימ תיכוני.

מצד שני, אינ דגימ. החלטה אמיצה לא לתת חל

בונימ בצורתמ הבלבדית.

לראשונות לקחנו את ה'נודי' )בשורוק, או קו

.(₪ 20)

( ו לט הקפרזה

₪ 26) (

בוצ. לא יודע

הנודי המ כופתאות ריקוטה, מזכירות ניוקי, בח

מאה שרופה, פולנטה ו ל ה ורדה )שזה כמו ל ה

שאתמ מכינימ רק טעימ יותר(. מנת פתיחה מוש

למת. רכות הכופתאות בבעיטה מ ובבת מהחמאה

וה ל ה. כיפ גדול.

את חו ר הרצונ של מ עדות להיצמד למתכונ הק

לא י של לט קפרזה, אני לא מבינ. מה רע במוצר

לה, עגבניה, בזיליקומ וכמה טיפות של שמנ זית וב

ל מי? למה צריכ להכני בצל, לימונ, קלמטה וכו'?

תקראו לזה בשמ אחר וזה יהיה אחלה. אחרי שהוצאתי

קיטור, אומר שזה היה אחלה לט מרעננ.

,(₪ 40) '

לעיקריות - מהפיצות לקחנו ' יציליה

( ואני התמקדתי

₪ 47)

הדר לקחה לזניה פתוחה

.(₪ 45) '

בפטוצ'יני 'רו טיקו

הפיצה כיפית. מאוד דרומ איטליה. בי בארטישוק,

בי באנשובי, קצת בל מי, המונ מוצרלה. בצק נפלא.

יופי. מאמינ שכל בחירה מהפיצות היתה מוצלחת.

נתחיל בזה שהפ טות עשויות מושלמ. ועכשיו

נתחלק לטוב ורע. הרע: הרו טיקו. כלומ ושומ דבר.

חמאת מרווה, בצל מדורה ודלעת, שהיו אמורימ

לתת קיק חזק בתור רוטב - ופשוט נעלמו.

הטוב: הלזניה הפתוחה. מחבת רותחת של שכבות

פ טה, ריקוטה, מוצרלה ובטטה. הבטטה נתנה קיק

חזק של טעמימ, יחד עמ שמנת תרד. וואוו.

גרנו בטרמי ו חביב ביותר, וא פר ו קצר, כי

אינ משהו אחר.

צילום: שי בן אפריים