Background Image
Next Page  38 / 48 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 38 / 48 Previous Page
Page Background

23.10.15 |

י' חשון תשע"ו

| 180

גליון

שביעי

| 38

החברים של רייכרט

אור רייכרט

orreut@gmail.com לה

ערות, הארות והמלצות על מסעדות:

………

---

לנצור

האווז שהביך אותי

זהירות, ביקורת קטלנית! רייכרט הרגיש שזלזלו בו כשהגישו לו קרפצ'יו קפוא

וחזה אווז רע. ומה בכל זאת היה שווה להזמין?

'לילי 42'

לילינבלום 42,

תל אביב

א-ה: 00:71-03:11

19:00-23:59

ו: 03:41-03:11

מוצ"ש: שעה

אחרי צאת השבת

עד 95:32

או עד אחרון

הלקוחות

כשרות: רבנות

תל אביב

מביכ אותי לכתוב על מ עדה לא טובה. קשה

לי עמ זה, ואני מרגיש שאינ לי זכות לפגוע בפ

רנ ה של כזה או אחר. מצד שני, אני פוגע ביושר

המקצועי שלי, אמ אני כותב רק דברימ טובימ על

מ עדות טובות בלבד. אנשימ צריכימ לדעת שיש

מקומות לא טובימ.

אתחיל בהנחת ב י לכל ביקורת לא טובה:

יכול להיות שהשפ עייפ, חומרי הגלמ לא הגיעו

לפי המתוכננ או ש תמ נפל יומ לא טוב משמימ.

אז מתי אני כותב על המ עדות הלא טובות? רק

כשמזלזלימ בי.

ניתאי, הוא אחד שיודע לשתות. לא מבחינת

נפח הכבד שלו, אלא מבחינת הבנה ואבחנה בר

בדי הטיפה המרה - ובעיקר ווי קי. אבל לפני

שיצאנו לדגומ מיני משקאות בבר מקומי החלטנו

שהכבד צריכ פיגה איטית ולא לקבל נוקרת

מגלנליווט 81 על בטנ ריקה.

מכיוונ שניתאי הוא תושב העיר הגדולה, הוא

משכ ל'לילי 42' שזכר במעומעמ: 'מ עדה צרפ

תית וחזה אווז טוב'. אמר אווז - קנה אותי.

המקומ מעוצב בעדינות קלא ית רומנטית,

רחשימ בצרפתית מאחד שנראה כמו בעל הבית

וגמ מהמלצרית, שמ תבר שהיא ממעטת לדבר את

השפה העברית. המקומ היה ריק ברובו. ימנ לא

מעודד, אבל לא נורא.

הזמנו את כל המנות יחד, שיתוזמנו העיקריות

(, וזוג פרחי אר

₪ 56)

בצורה נכונה. קרפצ'יו

( לראשונות. לעיקריות לקחתי את

₪ 42)

טישוק

( ואנטריקט לניתאי

₪ 115)

חזה האווז המדובר

.(₪ 125)

נתחיל.

הקרפצ'יו הגיע מעוטר בערימה לא מבוטלת

של אורוגולה, שני תה לה תיר קרפצ'יו קפוא,

שה פיק להפשיר בצדדימ. וכשאני אומר קפוא,

אני מתכוונ קרח. עכשיו, שלא תבינו לא נכונ,

יש בעיה לחתוכ פרו ות של בשר נא כשהוא לא

קפוא. ויש טכניקה של שפימ, להגיע לטמפרטורה

שהבשר יוכל להשיל רדידימ. אבל להגיש קפוא

ולה תיר את זה עמ האורוגולה?

פרחי הארטישוק היו מתאבנ חביב ועשוי טוב,

אבל הטחינה שעליה נחו היתה תמית ותפלה.

העיקריות הגיעו, וחשכו עיני.

החזה היה נראה רע. תיאור קצר: חזה אווז נא,

מגיע ביח של 05-05 בינ הבשר לשומנ. צולימ

אותו על מחבת עד שהשומנ מתמו כמעט לג

מרי, ונשארת שכבה דקה ופריכה של שומנ. יש

טריק, שמניחימ את החזה על צד השומנ, כשהמ

חבת קרה, וככ השומנ לאטו מתמו , ומטגנ את

החזה ללא עזרת חברימ. אמ המחבת חמה, החזה

נ גר ולא מתמו . קיבלתי יח של 53-56 לטו

בת השומנ, וחלק תחתונ של הבשר נא. ירקות

חביבימ נחו לצד המנה. החזרתי את החזה וביקשתי

( שלא עבר את הבי הראשונ.

₪ 78)

המבורגר

תיבול מזרחי כבד, וצליה לדרגת וול דנ, הפכה את

ההמבורגר לקבב רומני. ולא הזמנתי קבב רומני.

האנטריקוט היה טוב מאוד. צלייה נכונה )ניתאי

אוהב מדממ(, ופירה שעמד בצד, מלוח על הצד

הלא נכונ.

יצאנו עצובימ ורעבימ להטביע את יגונינו בטי

פה המרה.

סולם רייכרט

בלב כבד

אל תתחילו פה, תקראו

את הטור

יקר

רומנטי. קאברי ג'אז

מעיקים לאווירה אקסטרה

רומנטית

מסעדת יוקרה צרפתית

כוסו

כיסאו

כיסו

כעסו