בית הספר המרכזי להשתלמות מורים | השתלמויות תשפ"א

126 סודות הבישול והקולינריה – דן גורמה אינו מקנה גמול ש"ש) / 2( שעות 56 קורס בישול מעשי וחוויתי שבו נלמד טכניקות ושיטות בישול מגוונות ומתקדמות. במהלך הקורס יושם דגש על עבודה נכונה עם חומרי גלם ועל שילוב של טכניקות מתקדמות ממטבחי העולם. עבודה עם עוף וחלקיו השונים, התאמת שיטות מן הנושאים: עבודה ורטבים, המטבח הצרפתי הקלאסי, מטבח איטלקי חלבי, מאכלי דגים - טיפול נכון, טכניקות ושיטות בישול מגוונות, - עבודה עם גריל, הכנת מרינדות והכנת סוגים outdoor סדנת שונים של בשרים, מפגש אסייתי, ארוחות של כוכבים - בניית תפריט מיוחד לאירועים בבית הכולל חמש מנות. לכל משתתף עמדת עבודה אישית במטבח מקצועי ומאובזר. למקום תעודת כשרות מטעם רבנות תל-אביב. , המרכז ללימודים קולינריים, דן גורמה מקום הקורס: החנייה חינם. , תל-אביב. 53 רח' נס לגויים ש"ח 2,200 - עלות לעובדי הוראה בפועל שעות בתעריף קרן ההשתלמות 2 - עלות לשנת שבתון ש"ח במעמד ההרשמה 430 למורים בשבתון תוספת תשלום בסך ש״ח 430 דמי ביטול הקורס ההרשמה במשרדי בית הספר המרכזי להשתלמות מורים, .03-6922922 :' טל סמסטר א קורס רשות I קבוצה 5.11.20 עד 24.12.20 יום חמישי 15:45-9:00 II קבוצה 31.12.20 עד 11.2.21 יום חמישי 15:45-9:00 מפגשים 7 יום חמישי

RkJQdWJsaXNoZXIy NjcyMg==